VÅRA HUNDAR

  Jefferson (SE Uch Caratira´s Jefferson)

Född: 2008-02-29
ED-0 HD-B
Jefferson är en stor och klok grabb. Han är en bekväm och lugn kille som tycker om långa skogspromenader, bada och åka bil. Han har bra koll på sin flock och vill alltid ha den samlad.  Jefferson kommer från Sjövik, tack Mia och Peter för denna charmiga kille.

 

 
Enya (SE Uch, FI Uch Chevalier Rouge Edith)

Född: 2008-08-07
ED-0 HD-C
Enya är tjejen med enormt mycket fart i benen, hon bara älskar att springa i skogen och leka med de andra. Hon är otroligt ödmjuk mot allt annat levande utom möjligen katter. Enya kommer från Åkarp i Skåne, tack Thomas och Kicki för denna underbara tjejen.

 

Junior (Canis Superbis Paparazzi)

Född: 2012-04-01
ED-0 HD--

Junior är från vår andra kull och är precis som sin far lugn som en filbunke. Han är killen som tar dagen som den kommer och som inte hetsar upp sig i onödan. Bada och jaga pinnar i vattnet med pappa är nog det bästa han vet och det är enda gången han mopsar sig mot pappa Jefferson.

 

Electra (Amazonite Electra)

Född: 2012-06-23
ED-- HD--
Electra är vår danska import och kommer från Kennel Amazonite, Det här är tjejen som försöker spela svårflirtad och som håller sig lite i bakgrunden. Det är bara när hon triggar Junior till lek hon glömmer att vara en liten näpen tjej. Tack Karen & Ryan för denna gosiga lillfian